A pus bani în „bancă” timp de o jumătate de an, iar când i-a numărat a rămas surprinsă

FOTO: jurnal.md

Te-ai gândit vreodată să pui deoparte niște bani, dar nu prea ți-a reușit?! În continuare vă spunem cum a reușit o femeie din capitală să economisească peste 5 mii de lei în timp de câteva luni.

Într-un grup pentru femei pe facebook, aceasta și-a povestit experimentul la care a apelat și care a dat rezultate la care nici nu se aștepta.

Femeia spune că a decis să pună niște bani în „bancă”, așa că a pus un capac de metal la un borcan și a făcut o gaură în capac astfel încât să încapă bancnotele.

La fiecare sfârșit de zi punea în borcan bancnote de 1-5-20 de lei.

„Uneori mai adăugam și bancnote mai mășcate – de 50 de lei”, s scris ea.

După ce timp de jumătate de an a tot pus bani la „bancă”, a decis să vadă cât a adunat. Mare i-a fost surpriza atunci când a deschis borcanul și a numărat peste 5000 de lei.

Femeia se declară mulțumită de rezultatul experimentului ei și spune că acești bani sunt suficienți ca să-și cumpere un telefon mobil, să meargă la niște ședințe de masaj sau să-și ia un abonament anual la sala de fitness.

Femeia mai spune că îți trebuie tărie de caracter că să nu umbli la borcan de fiecare dată când îți trebuie ceva bani.

Ideea s-a dovedit a fi bună și pentru membrele acestui grup, multe dintre ele au scris că neapărat vor experimenta și ele.