Adolescentul de 14 ani, principalul suspect în cazul omorului băiatului de 6 ani, a povestit polițiștilor cum s-a întâmplat totul

Detalii noi în cazul băiețelului de 6 ani dat dispărut și găsit a doua zi fără suflare într-o fântână din localitatea Verejeni, raionul Telenești. Potrivit poliției, în timpul audierilor, principalul suspect, adolescentul de 14 ani le-a povestit acestora cum s-ar fi întâmplat totul.

Potrivit poliției, în timpul audierilor, adolescentul le-a povestit că, sâmbătă la amiază, el împreună cu băiețelul de 6 ani se jucau în casă. La un moment dat, victima ar fi dat de un seif și ar fi scos de acolo o armă. Adolescentul spune că în momentul în care a văzut că acesta se juca cu arma, ar fi încercat să i-o ia din mâini, iar aceasta s-ar fi descărcat și l-ar fi rănit pe băiat la umăr, notează protv.md.

Imediat după cele întâmplate, adolescentul susține că l-a luat în brațe pe băiețel și l-a dus la fântâna din fața casei pentru a-l spăla pe față. Ajunși acolo, în timp ce cu o mână îl ținea pe copil, iar cu a doua încerca să scoată apă din fântână, l-ar fi scăpat în gol.

Rezultatele necropsiei arată că micuțul s-a stins în urma unei hemoragii puternice provocată de împușcătură.

Adolescentul de 14 ani și tatăl acestuia au fost reținuti pentru 72 de ore. Adolescentul urmează să fie cercetat pentru omor din imprudență, iar tatăl acestuia este învinuit pentru păstrarea neglijentă a armei de foc și a munițiilor.

Băiețelul de 6 ani, care sâmbătă a dispărut, a fost găsit a doua zi fără suflare într-o fântână din Telenești. Potrivit poliției el a fost împușcat și aruncat acolo.