Bătaie soră cu moartea! Și-a ținut soția în lanțuri 3 zile și a bătut-o cu ciocanul și toporul

FOTO: esp.md

Caz șocant la Bălți. Un bărbat și-a legat soția cu lanțuri de o țeavă metalică și a bătut-o crunt timp de 2 zile. Individul a fost judecat, iar următorii șapte ani îi va petrece departe de rude.

Potrivit forțelor de ordine, povestea a început în vara anului 2014, când bărbatul, care era într-o relație cu victima, i-a furat telefonul mobil l-a vândut și de bani și-a cumpărat băuturi alcoolice.

Ulterior a mers a acasă și a făcut scandal. Forțele de ordine au deschis dosar penal și l-au reținut pentru violență în familie. În timpul anchetei, individul și-a convins victima să-l ierte și ia promis că o va lua de soție. Femeia și-a schimbat declarația, iar bărbatul a fost eliberat, notează esp.md.

Ieșit la libertate, bărbatul și-a ținut promisiunea și și-a oficializat relația cu victima. Nu a trecut un an că istoria s-a repetat.

Fiind beat, bărbatul și-a bătut soția, iar ca să nu fugă în timpul nopții acesta a legat-o de mâna sa. Și asta nu e tot. Atunci când a trebuit să iasă din casă, bărbatul și-a legat soția cu un lanț de o țeavă metalică și a ținut-o așa 2-3 zile, până când victima a reușit să fugă și să ceară ajutorul poliției.

Expertiza a demonstrat că femeia a primit 40-50 de lovituri, printre care cu un topor și un ciocan.