CA ÎN FILMELE DE ACȚIUNE: O mașină din București a făcut acrobații în trafic printre echipaje de poliție, iar când a fost blocată, șoferul a luat-o la fugă pe jos

O mașină a fost urmărită câteva minute bune azi-noapte prin București, după ce șoferul a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. În cele din urmă, autoturismul a fost blocat în trafic de mai multe mașini de poliție, dar scena a continuat și mai halucinant decât începuse. Un bărbat a coborât de la volan și a luat-o la fugă prin mijlocul drumului, până când a fost prins de oamenii legii.

”Poliţişti din cadrul Secţiei 7, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au efectuat semnale regulamentare de oprire unui conducător auto, care efectua manevre prin care îi punea în pericol pe ceilalţi participanţi la trafic. Şoferul a refuzat să oprească, moment în care s-a solicitat sprijin din partea altor poliţişti aflaţi în proximitate, autoturismul în cauză fiind blocat. Bărbatul a fost prins, imobilizat şi condus la sediul subunităţii, unde a fost sancţionat contravenţional în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice”, informează Poliţia Capitalei.