„Călătorim în timp la Festivalul Medieval 2017”

Ajuns la a treia ediție, Festivalul Medieval 2017 vă invită într-o călătorie în timp, tocmai până în timpuri medievale!

Cei care vor alege să petreacă trei zile de istorie la Vatra, vor avea posibilitatea să participe la un excepțional turnir de luptă modernă cu sabia – gen de sport care îi învață pe tineri tradițiile militare ale strămoșilor noștri. Cei mai curajoși, rapizi și abili se vor alege cu diplome, medalii, dar și premii valoroase din partea organizatorilor.

Iar pentru a vă îmbogăți albumul de fotografii, sunteți invitați în Tabăra Medievală, acolo unde o să aveți irepetabila ocazie să vedeți și chiar să atingeți o mulțime de arme și accesorii militare medievale. În aceast an, Tabăra Medievală din complexul Vatra va găzdui peste 150 de participanți din Belarus, Ucraina și, bineînțeles, Moldova.

În cadrul atelierelor de lucru, atât copiii, cât și maturii, vor învăța, de la adevărați meșteri populari, cum să confecționeze adevărate săgeți, mărgele din sticlă și multe alte obiecte străvechi, pe care le vor putea lua cu ei.

De la Festivalul Medieval fiecare va pleca acasă cu amintiri vii și asta pentru că, va fi organizat și un târg medieval, de unde vizitatorii vor putea procura, cu bani puțini, produse exclusive cum ar fi: arcuri, săgeți, armuri, haine medievale, decorațiuni din piele, articole de uz casnic, piepteni din lemn, asemenea celor din muzee, și multe alte lucruri care ne vor trezi amintirea trecutului glorios.

Fii parte a istoriei din 1 până pe 3 septembrie, la Vatra. Vino să petreci trei zile departe de forfota orașului și să-ți încarci bateriile la cel mai așetptat eveniment cultural al anului – Festivalul Medieval.

Biletele le poți cumpăra pe iticket.md.

Detalii la numerele de telefon 079551133, 069933683.