Cele mai bine plătite locuri de muncă din Republica Moldova

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai bine plătite 100 de joburi pe piața muncii la 15 mai 2018, conform declarațiilor agenților economici.

Prin urmare, cele mai plătite şi sus poziţionate posturi sunt: manager în serviciile de marketing şi vânzări cu salariu până la 66 000 de lei, programator până la 30 000 de lei, director până la 25 000 de lei, respectiv aceeaşi sumă ar putea primi şi un şofer autocamion, manager general şi lăcătuş auto până la 20 000 de lei. Un operator la telecomunicaţii, ajunge până la suma de 19 500 lei, şef secţie comunicaţii salarizat cu până la 15 160 de lei şi contabil şef până la 14 000 de lei. Aceste funcţii îşi desfăşoară activitatea în oraşul Chişinău.

Profesiile cu cel mai mic venit, potrivit ANOFM, între 7000 – 8000 de lei, sunt înregistrate în regiunile: Comrat, Străşeni, Bălţi, Anenii Noi, Orhei, Râşcani şi Căuşeni.

Întreaga listă a celor 100 cele mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă o găsiţi AICI.

Doritorii, sunt îndemnaţi să aplice CV-ul pentru ofertele corespunzătoare din listă accesând portalul www.angajat.md sau adresându-se la agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.