Complexul sportiv modern de la Șerpeni este închis pentru săteni (FOTO)

Sursa: Centrul Media pentru Tineri

În satul Șerpeni, raionul Anenii Noi, a fost construit un complex sportiv modern. Complexul a fost ridicat în cadrul Programului finanțat de Uniunea Europeană „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, implementat de PNUD Moldova.

De asemenea, la ridicarea edificiului s-a implicat și primăria din localitate.

„Ne dorim ca toată lumea din localitate să aibă posibilitatea să facă niște activități pentru un mod sănătos de viață”, spune primara satului Elena Nicolaev.

Deocamdată, acesta nu a fost deschis pentru locuritorii satului, deoarece, spune primărița, urmează să fie rezolvate problemele care țin de încălzirea complexului.

„Complexul își va relua activitatea la începutul săptămânii viitoare. Sistarea activității Complexului a fost o măsură temporară și necesară pentru buna sa funcționare”, a menționat  primarul satului Șerpeni, Elena Nicolaev.

Autori: Aliona Nicolaev, Denis Botnari, Romina Demian, Alina Poiată, Maxim Botnari, Cristina Berdeu, Valentin Garbuz, elevi ai Gimnaziului „Șerpeni”, din satul Șerpeni, Anenii Noi.

Acest material a fost realizat în cadrul Proiectului „Încurajarea tinerilor să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe și AO „Centrul Media pentru Tineri”, cu susținerea financiară a Uniunii Europene. Opiniile exprimate în acest material nu reflectă neapărat punctul de vedere al Uniunii Europene.