De opt ani o fetiță din Anenii Noi se luptă cu o boală cumplită – cancer la ficat. Boala progresează rapid

FOTO: caritate.md

La doar 10 anișori o fetiță din Anenii Noi se luptă cu o boală cumplită – cancer la ficat. Boala progresează rapid, iar părinții au nevoie de 4 000 de euro pentru a merge în străinătate pentru investigații.

„În 2009 Elena a fost diagnosticată cu adinom hepatic, iar anul acesta boala a început să progreseze. În luna martie a fost expusă la o intervenție chirurgicală numai cu biopsie și s-a depistat că are cancer la ficat cu multiple metastaze. De atunci am făcut un curs de proceduri (chimioterapie), dar din păcate boala nu s-a stopat dar în continuare tot progresează. Va rog mult să ma ajutați să-mi salvez fetița. Trebuie sa plecăm în Turcia la investigații. Suma este de 4000 euro, după care se va vedea ce tratament e nevoie ca Lenuța să fie salvată, scrie mama copilei”.

Cei care doresc să o ajute pe Elena și să doneze bani pentru ca ea să poată merge în Turcia la tratament o pot face pe caritate.md.

Donații se pot face expediind un SMS cu conținutul „Elena Isac” la: 9002 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL, 2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL, dar și la terminalele de plată.