Decorațiuni pentru Crăciun create acasă. Bani puțini, rezultate frumoase

FOTO: casepractice.ro

Decorațiunile pentru Crăciun au inundat piețele, centrele comerciale și magazinele specializate din toată țara, iar frumusețea și diversitatea lor fură privirile oricui. Unica și marea problemă e că, obiectele de decorațiune sunt prea scumpe, iar mulți oameni  se ciocnesc de un real obstacol atunci când vor să le achiziționeze: banii. Deoarece originalitatea ne poate scăpa de cheltuielile mari, noi vă propunem câteva idei de decorațiuni hand-made pe care le puteți crea acasă, alături de cei dragi.

Brăduții în miniatură 

Pentru a realiza aceste decorațiuni aveți nevoie de conuri de brad, lipici, sclipici, guașe și o pensulă. Înainde de a fi vopsite, conurile trebuie spălate și lăsate la uscat pentru o zi. După ce s-au uscat, colorați-le cu verde, pentru a obține efectul de brad. Folosiți-vă imaginația și decorații brăduții obținuți după propriul plac, apoi lipiți-i pe orice suport preferați. O idee bună ar fi ghivecile mici. Rezultatul va arăta așa:

FOTO: casoteca.ro
FOTO: ideipentrucasa.ro
FOTO: ideipentrucasa.ro

Decorațiuni pentru Pomul de Crăciun

Dacă doriți să aveți un brad original, atunci vă propunem câteva idei de jucării, ușor de realizat.

FOTO: coltulcameliei.com

O idee ar fi aceste mini căciulițe care se realizează foarte ușor. Pentru a le obține, aveți nevoie de ață colorată, o foarfecă și câteva rolouri de carton de la hârtia igienică. Priviți tutorialul de mai jos, în care este explicat, pas cu pas, cum să obțineți jucăriile.

Dar ce părere aveți despre ghirliandele de Crăciun care pot fi confecționate din paste? Dacă vă place ideea, atunci vedeți mai jos cum le puteți obține. Aveți nevoie de funie, lipici și sclipici.

FOTO: casoteca.ro

Aveți becuri arse prin casă pe care nu ați reușit sau ați uitat să le aruncați? Confecționați din ele omuleți de zăpadă care nu se topesc. Aveți nevoie de câteva crenguțe, vopsele de culorile alb, negru și portocaliu, lipici, sclipici și o sfoară.

FOTO: girafacurioasa.ro
FOTO: podarki.ru

Decorațiunile pentru Crăciun nu necesită, neapărat, investiții mari. Secretul este originalitatea.