DETALII TULBURĂTOARE despre crima de la Călărași. Cum s-a întâmplat totul și de ce bărbatul și-ar fi ucis întreaga familie

FOTO: BotosaniNews

Noi detalii despre crima din satul Hirova, raionul Călărași. Contactată de stirilocale.md, ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu, ne-a declarat că apelul la IP Călărași a parvenit aseară în jurul orei 21:30.

Cadavrele a patru membri ai familiei au fost depistate de sora bărbatului care și-ar fi strangulat fiicele în vârstă de 13 și 6 ani, dar și soția de 32 de ani. Ulterior, și bărbatul de 36 de ani și-a pus capăt zilelor prin strangulare.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă, dar și medicul legist. Bărbatul a fost găsit zăcând la podea, fiind strangulat cu un fir metalic, iar ceilalți membri ai familiei erau în pat. Potrivit medicului legist, toți ar fi fost strangulați cu mâinele de către bărbat. Totodată, medicul legist a constat că moartea a parvenit marți spre miercuri, cadavrele fiind descoperite abia aseară.

Potrivit ofițerului de presă al IGP, Mariana Bețivu, mama copiilor se afla la muncă în Israel de aproape 2 ani și de curând revenise acasă. Conform spuselor oamenilor legii, fetele stăteau cu tatăl lor, frecventau școala, iar bărbatul nu a mai avut antecedente penale. Mai mult, bărbatul era unul grijuliu și un motiv prealabil pentru care ar fi recurs la acest gest cumplit ar fi că el nu-și dorea ca soția să se întoarcă la muncă peste hotare.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru elucidarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs tragedia.