Doi moldoveni au încercat să introducă droguri în țară

Doi cetățeni moldoveni din orașul Otaci, intenționau să introducă în țară, camuflate asupra lor, plicuri cu substanță, după miros și culoare asemănătoare marijuanei. Persoanele, fiind descoperite, și-au recunoscut intențiile și ilegalitatea comisă.

Bărbații cu vârste de 18 și respectiv 41 ani au fost reținuți, după ce echipa mixtă a depistat două pachețele de dimensiuni diferite, cu substanță de culoare verde mărunțită ce prezenta miros specific marijuanei. Unul din plicurile de polietilenă transparent a fost găsit în mâneca stângă a unuia dintre cetățeni care susține că a acceptat să fie curier la rugămintea unei cunoștințe, iar asupra celuilalt în buzunarul drept al blugilor. Cel din urmă a recunoscut că a procurat substanța de la un străin din Ucraina.

În prezent polițiștii de frontieră documentează cazul sub toate aspectele legale, ambele plicuri au fost ridicate și transmise spre expertiză în rezultatul căreia se va decide mersul cercetărilor și pedeapsa persoanelor conform legislației în vigoare.