Ferestre germane la preț accesibil? Este real!

Spargem stereotipurile legate de prețurile ferestrelor

De mai mulți ani există un stereotip, că tot ce este de producție germană trebuie să fie scump. La urma urmei, calitatea trebuie să fie costisitoare…

Iată și acum, în Moldova, ferestrele „germane” sunt vândute la prețuri exagerat de mari. Însă corespunde prețul valorii reale a ferestrei pe care o procurați?

Să ne lămurim împreună!

În costul de producție al ferestrei există componentele principale:

  • Geamuri termopan. În funcție de caracteristicile sale, costul său poate fi până la 30% din structura finisată a ferestrei. Este necesar de știut, că geamurile termopan la toate ferestrele sunt produse în Moldova, datorită atât logisticii, cât și faptului că în Moldova geamurile termopane sunt produse de o întreprindere, în conformitate cu standardele europene;
  • accesorii (mânere, încuietori, sigilii etc.). Sunt produse importate în țara noastră.

Și aici, în funcție de producător și de clasa de produse, costul lor poate fi până la 20%.

  • Consolidarea armăturii, conferă rigiditatea necesară ferestrei finisate. În funcție de caracteristicile (grosime, clasa metalului, țară de producere etc.) contribuția sa la costul ferestrei este de până la 20%;
  • În cele din urmă – profilul, datorită cărui fereastra obține „origine”. Deci, costul său la fereastra finisată constitue – doar 30%!

„De ce?”, vă întrebați dvs. „Cum impactul asupra prețului ferestrei de numai 30% – costul ferestrelor „reale germane” pentru mulți vânzători din Moldova este de două ori mai mare decât la alții?”,  „Nu înseamnă acest lucru că vânzătorul și-a mărit profitul de 2-3 ori?”.

PREȚUL ONEST – este o nouă promoție de la Fabrica de ferestre Prima! Acum cunoașteți care este prețul unei ferestre finisate germane și că poate fi într-adevăr ieftin.

Acum cunoașteți de ce ferestrele produse de fabrica Prima, din profil german, sunt într-adevăr mult mai ieftine decât la oricare alți producători din Moldova.

Și acum cunoașteți datorită cărui fapt, fabrica Prima a dobândit poziția de producător de ferestre numărul 1 pe piața Moldovei, menținând-o de mai mulți ani!

S-ar fi putut lăsa instalarea ferestrelor fără comentarii, deoarece acest serviciu, oricum are loc să fie, dar trebuie să știți că unii producători adaugă pâna la 50% la prețul ferestrei pentru instalare, de aceea fabrica Prima, vă oferă un contract cu un calcul detaliat al prețului imediat după procurarea ferestrelor, pentru a vă salva de la cheltuieli suplimentare neprevăzute.

De asemenea, este necesar de știut că respectarea deplină a procesului tehnologic impune restricții privind termenul producerii construcțiilor ferestrelor. Termenul real al comenzii, de la efectuarea măsurătorilor și pînă la instalarea ferestrelor este de 5-10 zile, iar dacă vi se promite totul în 1-3 zile – aceasta ar trebui să vă provoace o atenție sporită asupra fiabilității furnizorului.

Ferestre germane de calitate nu costă scump! Dumneavoastră alegeți profilul, accesorii, geamuri termopane, și primiți de la noi prețul onest, durata lungă de viață și plăcerea de la ferestrele noi din casa Dumneavoastră!

Fabrica de ferestre „Prima” – preț si calitate – în afara concurenței!

www.oknaprima.md

Puteți obține un calcul al ferestrelor dorite prin linia fierbinte la numărul de tel: 022 410 700.