FILMUL UNUI JAF: Cum tâlhărește un minor în Chișinău o femeie care i-ar putea fi bunică!

 

Polițiștii din capitală au reținut un minor în vârstă de 16 ani din Hâncești, sub acuzația că ar fi comis a două jafuri în sectorul Buiucani. Cercetările au arătat că băiatul a deposedat prin forță două femei, una de 48 și cealaltă de 60 de ani de gențile în care acestea aveau telefoane, bani și obiecte personale.

În cadrul audierilor, minorul și-a recunoscut vinovăția și a spus oamenilor legii că a comis faptele pentru că avea nevoie de bani. El nu este la prima abatere, ci a mai fost anchetat pentru furt. Acum tânărul va fi trimis în judecată pentru jaf. Conform legislației penale în vigoare persoana riscă pentru comiterea infracțiunii pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

Minor bănuit de comiterea a doua jafuri reținut de Poliția Capitalei

Angajații serviciilor de investigații a Poliției Capitalei, în urma măsurilor întreprinse, la data de 6 noiembrie, au reținut un minor în vârstă de 16 ani, originar din raionul Hâncești, fiind bănuit în comiterea a două jafuri comise în sectorul Buiucani. http://politiacapitalei.md/minor-banuit-de-comiterea-a-doua-jafuri-retinut-de-politia-capitalei/

Geplaatst door Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău op Woensdag 7 november 2018