FOTO. O tânără de 19 ani a învins cancerul, însă boala a recidivat peste un timp. Diana are nevoie de susținerea noastră

FOTO: gofundme.com

La doar 19 ani Diana Colomeț știe cei suferința. După ce în 2015 a fost diagnosticată cu rabdomiosarcom în regiunea perinală (cancer) a început lupta cu boala crâncenă. A urmat un tratament lung și dificil, iar în mai 2017, medicii i-au dat vestea bună- boala s-a retras. Atunci, Diana a câștigat un război, dar nu și bătălia.

Șase luni mai târziu, în urma unei consultații, medicii i-au dat din nou o veste proastă, boala a recidivat, iar de această dată diagnosticul este de rabdomiosarcom în glanda mamară.

Recent, tânăra a suportat o intervenție chirurgicală, tumoarea a fost înlăturată, dar acum are nevoie de un tratament îndelungat de chimioterapie. Diana se află la tratament în Turcia și are nevoie de 50 de mii de dolari ca să-și continue ședințele de chimioterapie.

„Pentru ca să trăiesc o viață plină și să am un viitor pe care mi-l doresc foarte mult, eu am nevoie de ajutorul vostru. Eu vă rog din suflet să nu rămâneți indiferenți și să-mi întindeți o mână de ajutor. Eu cred în minuni și cred că voi puteți face o minune pentru mine! Eu cred că împreună noi vom reuși”.

Cei care doresc să facă donații o pot face pe caritate.md sau pe gofundme.com.

FOTO: gofundme.com
FOTO: gofundme.com