Horoscop 11 februarie: Racii se simt neglijați, iar Săgetătorii vor avea o seară romantică

FOTO: Revista Teo

Berbec
S-ar putea sa fiti indispus si sa simtiti nevoia sa faceti o pauza. Este o zi buna pentru introspectie si pentru a analiza ce ati putea indrepta in relatiile cu cei apropiati. Aveti nevoie de momente de solitudine si meditatie, dar va sfatuim sa nu va izolati total de cei din jur. Problemele care va preocupa nu sunt chiar atat de grave cum credeti.

Taur
Nu este o zi favorabila calatoriilor, iar sansele de castiguri financiare sunt reduse. Se pare ca resimtiti o stare de inhibitie si o lipsa de sociabilitate care v-ar putea crea dificultati la locul de munca si in plan social. Relatiile cu cei dragi ar putea sa nu fie afectate, cu conditia sa acordati mai multa atentie partenerului de viata. Va recomandam sa fiti mai comunicativ.

Gemeni
In prima parte a zilei este posibil sa fiti putin inhibiat, motiv pentru care puteti avea dificultati de comunicare. Va recomandam sa evitati discutarea unor chestiuni importante la locul de munca sau in afaceri. De asemenea, nu este o zi buna pentru intruniri cu prietenii. Azi nu este recomandat sa cumparati obiecte de valoare sau sa luati decizii privind investiile.

Rac
Este posibil sa va simtiti neglijat, sau poate ca in ultima vreme ati fost nevoit sa va ocupati numai de ceilalti si sa va neglijati propriile dorinte. Puteti incerca sa va clarificati ce simtiti si ce schimbari v-ati dori, dar este de preferat sa nu luati nicio decizie astazi. Starea depresiva pe care s-ar putea sa o resimtiti este efectul configuratiei astrale de azi si este trecatoare. Va recomandam sa amanati activitatile dificile, care necesita atentie si concentrare.

Leu
Nu este o zi favorabila intalnirilor si discutiilor importante, fiindca este posibil sa resimtiti o stare de inhibitie care va impiedica sa va exprimati clar. La locul de munca sau in afaceri, eastrolog.ro va recomanda sa va ocupati de activitati de rutina si sa amanati achizitiile si investitiile. Ar fi bine sa va relaxati si sa faceti planuri de viitor pentru familie.

Fecioară
In prima parte a zilei s-ar putea sa simtiti nevoia sa schimbati ceva sau sa incepeti un proiect nou. Este o zi favorabila relatiilor sentimentale si activitatilor casnice. Colegii sau partenerii de afaceri ar putea sa nu va aprecieze ideile asa cum v-ati asteptat. Recomandarea astrologilor  pentru azi este sa nu semnati documente importante si sa amanati eventualele negocieri.

Balanță
Inainte de amiaza se intrevad multe probleme de rezolvat, dar aveti suficienta energie pentru a duce totul la bun sfarsit. Este posibil sa intampinati dificultati de natura financiara, dar azi nu este indicat sa luati decizii in acest domeniu. Ar fi bine sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale si familiei.

Scorpion
La locul de munca sau in afaceri este o zi buna pentru a face o analiza a relatiilor cu colegii sau cu partenerii si pentru a incerca sa gasiti modalitati de a colabora mai placut si mai eficient. Ar fi bine sa amanati activitatile importante si sa va ocupati de chestiuni de rutina. Aveti sanse sa lamuriti o problema care v-a afectat relatia cu persoana iubita in ultima vreme.

Săgetător
In prima parte a zilei s-ar putea ivi ocazia sa incepeti un proiect nou. Va recomandam sa nu va pripiti, fiindca este de asteptat ca simtul practic si capacitatea de concentrare sa fie reduse. Astazi sunt favorizate relatiile cu persoana iubita si aveti sanse sa petreceti impreuna o seara romantica.

Capricorn
Este posibil sa nu fiti foarte comunicativ, motiv pentru care relatiile sociale si sentimentale pot avea de suferit. Aveti tendinta sa judecati cu prea multa exigenta colaborarea cu cei din jur si chiar propriile realizari. Azi este recomandabil sa nu luati decizii pe termen lung si sa nu incepeti proiecte noi.

Vărsător
Se pare ca sunteti intr-o forma intelectuala foarte buna si puteti avea realizari frumoase la locul de munca sau in afaceri. Sunt favorizate si activitatile legate de familie si camin. Ca sa puteti duce la bun sfarsit tot ce v-ati propus pentru azi, ar fi bine sa faceti o lista de prioritati si sa va organizati riguros timpul.

Pești
S-ar putea sa simtiti nevoia sa stati de vorba cu o persoana apropiata despre anumite probleme sentimentale. Este posibil sa va simtiti neglijat sau sa aveti impresia ca nu reusiti sa faceti fata tuturor obligatiilor pe care vi le-ati asumat, atat in plan profesional cat si acasa. Puteti sa cautati solutii la problemele care va preocupa, dar va sfatuim sa nu luati decizii pe termen lung.