I-a răpit concubinul! Scenariu ca în filme în comuna Ciorescu, după ce un bărbat și-a vizitat fosta soție

FOTO: viorelrailean.livejournal.com

Un bărbat a fost bătut, urcat cu forţa în portbagajul unui automobil și răpit. Incidentul a avut loc în comuna Ciorescu, poliţiştii fiind informaţi despre acest caz de către o femeie, care a declarat că agresorul este fostul soţ, iar victima actualul concubin. La faţa locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Potrivit informaţiilor acumulate, agresorul în vârstă de 30 ani, ar fi venit în vizită la fosta soţie unde ar fi surprins-o în compania concubinului ei de 23 ani. Ultimul, fiind agresat fizic, a fost forţat să urce în portbagajul atuomobilului de model „Dacia Logan”, care aparţine agresorului şi s-au deplasat într-o direcţie necunoscută.

Astfel, fiind dsefăşurate acţiuni speciale de investigaţii pe urme fierbinţi, poliţiştii au stabilit că automobilul s-a deplasat în direcţia raionului Floreşti, unde au fost localizaţi iar agresorul încătuşat.

El a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru răpirea unei persoane. Bănuiul riscă de la 3 ani până la 6 ani de închisoare.