IALOVENI: Hoții care au oprit construcția rețelei de canalizare au fost prinși

FOTO: ialovenionlilne.md

Doi bărbați cu vârsta de 34 și respectiv 39 de ani, locuitori ai oraşului Ialoveni, sunt suspectați de furtul echipamentelor de cofraj, care au dus la stoparea lucrărilor de construcţie a sistemului de canalizare din localitate.

Contactată de stirilocale.md, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție din Ialoveni, Silvia Vetcu ne-a vorbit că suspecții au fost condamnați anterior pentru infracțiuni similare.

„În perioada 18-20 noiembrie 2017, suspecții au pătruns pe teritoriul şantierului de construcţie a sistemului de canalizare din sectorul Bozu al orașului Ialoveni, de unde au sustras 24 de popi telescopici, cauzându-i întreprinderii care efectuează lucrările o pagubă materială în sumă de 5000 lei”, a spus Silvia Vetcu.

În urma acţiunilor speciale de investigații și intervenției polițiștilor, suspecții au fost depistaţi, iar obiectele sustrase au fost ridicate conform procedurii penale. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de „Furt” se pedepsesc cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.