Ion Dodon, moldoveanul care a ridicat publicul în picioare la un concurs de talente din Italia

FOTO: facebook

Ion Dodon, tânărul din Moldova care a câștigat admirația publicului la un concurs de talente din Italia, a ajuns în finala compeției. Moldoveanul a interpretat o melodie în limba italiană, iar membrii juriului au rămas încântați și au fredonat împreună cu el. Finala concursului va fi difuzată sâmbăta viitoare, iar Ion este unul dintre cei 8 pretendenți la marele premiu – 100.000 euro.

Cu o interpretare nostalgică și o voce calmă, dar foarte puternică, Ion Dodon a ridicat publicul în picioare. Membrii juriului, la fel, au avut doar cuvinte de laudă pentru conaționalul nostru.

„Este pentru prima dată când un bărbat îmi place mai mult decât Belen”, a mărturist Martin Castrogiovanni, membrul al juriului.

Ion a ajuns în finala competiției datorită publicului, fiind primul în topul favoriților. Alături de el au trecut  în finală alți 7 tineri care, sâmbăta viitoare, se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Ion Dodon are 26 de ani și este originar din Chișinău. Tânărul trăiește în Italia de 11 ani.