La mare sau la munte: Cât te costă un sejur pe litoralul românesc sau în stațiunile montane

FOTO: gsp.ro

Vara bate la ușă, iar odată cu ea vine și perioada concediilor. Dacă îți dorești să petreci vacanța mai aproape de casă, poți opta pentru România, unde ai la dispoziție atât mare cât și munte.

Litoralul românesc oferă opțiuni de cazare multiple. Turiștii au la dispoziție peste 250.000 de locuri de cazare în hotelurile, vilele și pensiunile agroturistice din cele 12 stațiuni de pe litoral: Năvodari, Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Techirghiol, Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, la care se adaugă 2 Mai și Vama Veche, însă cu titlu neoficial.

Echipa stirilocale.md vă vine în ajutor și vă prezintă câteva oferte de cazare din câteva stațiuni.

Mamaia- prețul unei camere duble (fără balcon), la un hotel de cinci stele pornește de la 175 de euro pentru 5 nopți. În preț este inclus micul dejun și prânzul (bufet suedez).

O cameră dublă standart într-un hotel de 3 stele din aceeași stațiune, pentru un sejur de 5 nopți pornește de la 875 de lei.

Euforie Nord- o cameră dublă la un hotel de patru stele pornește de la 1050 de lei.

Costinești – o cameră dublă într-un hotel de 3 stele pornește de la 600 de lei, tariful nu include servicii de masă.

Constanța– o cameră dublă într-un hotel de 3 stele costă 184 de lei, iar prețul unui apartament se ridică la 227 de lei. Tarifele sunt pe noapte și includ cazare cu mic dejun.

Dacă doriți o escapadă în natură, la aer curat și peisaje pitorești, puteți opta pentru câteva zile la munte. Iată câteva oferte de cazare la munte.

Bran– O cameră dublă de la o pensiune din Bran costă 100 de lei pe noapte.

Râșnov– Și aici cazarea într-o cameră dublă la pensiune pornește de la 100 de lei pe noapte. Tarifele nu includ serviciile de masă.

Moeciu de Sus- O cameră într-o pensiune/casă de vacanță pornește de la 70 de lei.

Vatra Dornei– Dacă te-ai decis să vizitezi această localitate, atunci trebuie să știi că prețul pentru o noapte de cazare pornește de la 100 de lei.