Mai RETRO – Mai DISTRACTIV, Mai ACTIV!

FOTO: facebook.md

Iubitorii de tot ce înseamnă retro își dau întâlnire de pe 28 aprilie până pe 1 mai la Vatra! Cea de-a II-a ediție a festivalului „MAI RETRO” propune un program bogat și divers, care la sigur va satisface gusturile și preferințele vizitatorilor, de la copii până la bunici.

Organizatorii promit că primele două zile ale Festivalului Mai Retro vor fi cele Mai Distractive și Mai Crazy. Muzică și dansuri pe cea mai mare scenă din Moldova, concursuri și jocuri distractive, expoziție de mașini Retro, mașini Off Road 4×4, zgomote de motoare pe două roți, prezentări de modă, distracții pentru copii, dicotecă în aer liber în compania tinerilor dj din țară, show culinar, zona colibelor și de picnic, toate acestea sunt doar câteva crâmpeie din conținutul festivalului care vin să creeze o atmosferă explozivă în Retro Style.

În paralel cu distracția, show-ul și voia bună, se va promova un mod sănătos și activ de viață. Și dacă mișcarea este viață, Festivalul MAI RETRO propune pentru perioada de 30 aprilie – 1 mai, un program plin de acțiune și distracții pentru toate generațiile: drumeții în Codri, Cursa cicliștilor, sporturi relaxante, tiroliana, tir cu arcul și cu pușca, aruncarea cu toporul, escalada, workout park, camping, zona pentru copii, discoteca și bineînțeles tradiționalul rug la sfârșitul fiecărei zile a festivalului.

Vor fi cele mai retro 4 zile din această primăvară, sub muzica live a talentaților vocaliști și band-uri care au cucerit scenele mari din țară și înafara ei. În repertoriul lor vor fi cover-uri la hiturile internaționale, muzică retro, jazz, folk, de estradă, balcanic.

Echipa stirilocale.md invită toată lumea la cel MAI RETRO festival din țară, veți avea  posibilitatea, pe lângă distracție, să vă relaxați într-un spațiu rustic și o atmosferă caldă de primăvară, iar nopțile să le petreceți ca pe timpuri, sub cerul înstelat, în colibele care vi se pun la dispoziție sau în corturile personale.

Nu ezita să participi la concursul nostru lansat pe pagina de facebook.