Mamă FĂRĂ INIMĂ. Își bătea crunt fiica cu o curea și o impunea pe ea și fratele ei să stea desculți pe hrișcă

FOTO: novostimo.ru

Caz inuman depistat într-o familie de moldoveni, stabilită cu traiul în Federația Rusă. O moldoveancă, mamă a doi copii, își bătea crunt fiica de doar 11 ani cu o curea. Mai mult, aceasta o impunea pe copilă, dar și pe fratele ei de 7 anișori, să stea ambii desculți pe hrișcă.

Potrivit anchetatorilor ruși, moldoveanca de 31 de ani avea un comportament agresiv față de copiii săi, care nici nu-și cunoșteau tații, ambii având tați diferiți. Femeia locuiește de mai mulți ani într-o suburbie a Moscovei, fără a avea viză de reședință și un loc de muncă stabil și oficial. Având un job suspect pe timp de noapte.

Totul a ieșit la iveală, după ce o angajată a școlii în care învăța fetița a observat pe corpul copilei mai multe răni. Ca urmare, mama copiilor a fost reținută și este cercetată. În cadrul audierilor, femeie și-a recunoscut vina, motivând că acesta ar fi un mod de a-și educa copiii.

Acum femeia se află sub supraveghera oamenilor legii și urmează a fi pedepsită conform legii, iar copiii au fost plasați într-un centru de reabilitare socială pentru minori.