Mesajul tulburător al unei tinere diagnosticată cu leucemie: Vreau să cred că mai există o șansă și pentru mine

FOTO: guvern24.md

Are 24 de ani şi vrea să trăiască, însă viaţa ei atârnă pe un fir de aţă. Vorbim despre Marina Beschieri din satul Dobrușa, raionul Șoldănești, care pe 17 mai a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloidă.

Nu a sesizat din start gravitatea bolii, pentru că era încrezută că va rămâne la fel puternică și că va face față tratamentului. Organismul ei însă nu a rezistat celui de-al treilea ciclu de chimioterapie, ultima etapă având ca efect secundar lezarea sistemului său nervos. Ulterior, având creierul supus unui pericol evident, ea a pierdut orice speranţă şi a renunțat să mai continue chimioterapia.

„Diagnosticată cu maladia hematologică malignă, fiind în stare psihologică agravată, familia a hotărât să mă ia acasă. Astăzi vin cu un mesaj către oamenii de bună credință și le cer ajutorul. Nu am tot timpul din lume la dispoziție, vreau să cred că mai există o șansă și pentru mine. Încerc să sper că pot fi ajutată de către medicii de la Istanbul. Vă rog să mă ajutaţi”, a povestit tânăra, care a iniţiat împreună cu familia sa un proiect de colectare de fonduri pe platforma Guvern24.

Costurile la această clinică din Istanbul depășesc cu mult posibilitățile familiei Beschieri, de aceea Marina are nevoie de susţinere. Suma de care are nevoie pentru a fi consultată și tratată de medicii din Istanbul este de 120.000 euro.

Persoanele care doresc să îi ofere o şansă la viaţă acestei tinere o pot face donând prin intermediul Guvern24. Totodată, puteţi expedia un SMS cu numărul 906 la numărul scurt 1555 (Abonații Moldcell, Unite), suma unei donații este de 24 de lei. Sau puteţi telefona la numărul scurt 1555 și formați codul proiectului – 906 (Abonații Moldcell, Unite, Moldtelecom), suma unei donații este de 24 de lei.

Pentru Mariana puteţi dona şi prin intermediul caritate.md. Puteţi plăti și prin automatele de plata MMPS, selectați compartimentul ‘E-money’, după care accesați ‘BPay’ și întroduceți codul ‘17002234’.