MIORIȚA PE ASFALT: O turmă de oi a blocat o șosea din România ca să lingă sarea împrăștiată pentru deszăpezire

Sursa: Facebook.com/Mirel Matyas

Un șofer din România a postat o filmare pe Facebook în care se vede cum o turmă de câteva sute de oi blochează o șosea pentru că mioarele sunt atrase de sarea de pe asfalt. Coada de mașini formată pe ambele sensuri a durat până când oile au terminat de lins carosabilul și s-au dat duse pe marginea drumului. Potrivit celui care a postat filmul, incidentul ar fi fost provocat de lipsa ciobanului, care își lăsase turma nesupravegheată pentru câteva minute.

De pe drumurile patriei… O turma de oi fara cioban, a creat la intrarea in Sincraiul Almasului un adevarat blocaj. Oile se pusesera la lins sarea de pe asfalt, si nu se dadeau duse oricat au claxonat soferii…Cine stie pe unde o fi fost ciobanul. Cu siguranta nu la biserica… (Facebook.com/Mirel Matyas)

De pe drumurile patriei…O turma de oi fara cioban, a creat la intrarea in Sincraiul Almasului un adevarat blocaj. Oile se pusesera la lins sarea de pe asfalt, si nu se dadeau duse oricat au claxonat soferii…Cine stie pe unde o fi fost ciobanul. Cu siguranta nu la biserica…

Geplaatst door Mirel Matyas op Zondag 6 januari 2019