O fetiță de 5 ani, mutilată în urma unui incendiu, are nevoie de 48 mii de euro pentru o intervenție chirurgicală

FOTO: caritate.md

O micuță de doar cinci ani a rămas cu răni adânci în urma unui incendiu de acum 3 ani. Copila și-a pierdut degetele de la ambele mâini, iar fața i-a fost mutilată.

Cristina a suportat deja câteva intervenții chirurgicale, iar acum șansa ei de a arăta altfel ar fi o operație în străinătate. Pentru acestă intervenție, tratament și reabilitare este nevoie de 48 mii de euro.

„Pe când avea doar 2 ani, Cristina cu sora mai mare au rămas dormind acasă, iar mama a plecat la muncă. Un incendiu a izbucnit în locuința acestora. Când a ajuns bunelul fetelor, Cristina avea hăinuța topită pe ea și fața, mânuțele fripte. Fetița și-a pierdut degetele de la ambele mâini, tot corpul cu arsuri, iar fața mutilată. A suportat câteva intervenții chirurgicale dar nu sunt îndeajuns. Mama Aurelia crește fetițele de una singură, ei nu au casa lor proprie, locuiesc în chirie. Unica sursă de venit a familiei este pensia de invaliditatea fetiței și ajutoarele oferite din partea statului. Incidentul dat a zguduit întreaga comunitate, care nu au rămas indiferenți de cele întâmplate. Acum șansa Cristinei este o clinică peste hotare, care ar putea schimba viața ei considerabil, însă costurile sunt mari și pentru mamă, 48.000 euro sunt necesari pentru operație, tratament, reabilitare de lungă durată”.

Cei care doresc să o ajute pe Cristina pot face donații pe caritate.md.