O șoferiță din Criuleni a lovit un pieton și a fugit de la fața locului

FOTO: Evenimentul.md

Un bărbat, în vârstă de 67 ani, a fost lovit violent de o mașină la volanul căreia se afla o șoferiță de 32 de ani, originară din raionul Criuleni. Potrivit oamenilor legii, victima a fost lovită în timp ce traversa strada neregulamentar. În urma impactului, șoferița a fugit de la fața locului. Totul s-a întâmplat, ieri, pe bulevardul Moscovei.

La faţa locului au intervenit imediat inspectorii de patrulare, ulterior șoferița fiind găsită. În acest context a fost iniţiat un proces penal, iar în dependenţă de gravitatea leziunilor provocate victimei, conducătoarea auto riscă să fie penalizată. La fel ea va fi privată de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de 2 ani până la 3 ani, pentru faptul că a fugit de la locul comiterii accidentului rutier.

Un alt caz similar s-a produs pe strada Liviu Deleanu, când un minor de 14 ani a fost lovit de un automobil în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. După impact automobilul s-a deplasat într-o direcţie necunoscută. În acest context, martorii care au memorizat unitatea de transport, sunt rugaţi să comunice informaţiile la numărul de telefon: 0 603 00 613. Iar conducătorul auto este solicitat să se prezinte benevol la Poliţie, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanţelor în care a avut loc impactul.

Potrivit Poliției, în ultimele 24 de ore s-au produs 46 de accidente rutiere soldate cu pagube materiale şi nouă persoane rănite.