(P) Filiala Credit CMB din Bălți și-a chemat clienții la casă nouă

Pe 6 iulie, filiala Credit CMB Bălți și-a invitat clienții la casă nouă în cadrul unui Business
Bearkfast. Sărbătoarea a fost dublă: Filiala Bălți a celebrat patru ani de activitate și trecerea acesteia la un nou sediu.

La eveniment au participat clienții și reprezentanții regiunii de nord a țării alături de
directorul general Sergiu Țurcanu.

„Suntem o companie care își propune să crească micul business în Republica Moldova,
susținem oamenii care au curajul să-și dezvolte propria afacere acasă, oamenii care muncesc și speră la un viitor mai bun. În toți acești ani de activitate, colegii din fliala Bălți au demonstrat că sunt o echipă puternică, califcată, dornică de a obține rezultate frumoase și trecerea într-un nou sediu, mai spațios și mai dotat este bine meritată. Mă mândresc că sunt înconjurat de oameni gospodari din regiunea de nord a țării, clienții care sunt prezenți astăzi aici și colegii dragi, pentru că aici mă simt ca acasă, eu find de baștină dintr-un sat din regiune”, a spus Sergiu Țurcanu.

„Pe 6 iunie 2014 filiala Bălți își începea activitatea cu doar 2 angajați. Astăzi ne mândrim cu succesele opținute în toți acești ani, circa 700 de credite deburasate, în valoare de 90 de milioane de lei, un portofoliu de 350 clienți, 6 specialiști buni, gata să ofere consultanța necesară și împrumuturi într-un timp optimal. Aducem sincere mulțumiri clienților noștri pentru fidelitate și încrederea acordată în toți acești ani. Sperăm că trecerea la casă nouă să fie de bun augur, iar căldura acesteia să aducă beneficii atât nouă cât și clienților noștri”, a declarat gazda evenimentului, Edu Ina – Director Regional Nord.

În curând Credit CMB își mărește sfera de activitate și va deschide o nouă flială în
or. Edineț, un alt polarizator economic de nord. Evenimentul s-a încheiat cu înmânarea daruriloe pentru clienți, în care se putea regăsi și un certifcat cu 50% reducere, iar angajata Diana Sidoi a fost premiată cu o diplomă de onoare, pentru cele mai multe Credite Business debursate.

„CREDIT CMB” SRL – companie de microfnațare cu 100% capital străin, care face parte din grupul internațional de companii „Mikro Kapital”, orientată spre finanțarea întreprinderilor mici și mijlocii, cât și a persoanelor fzice de pe teritoriul Republicii Moldova. Mikro Kapital activează pe piețele fnanciare din Rusia, Belarus, Moldova, Armenia și Romania și este un Partner al Agentiei Italiene de Stat pentru Microcreditare sub patronatul Presședenției Italiene.

Misiunea CREDIT CMB – aportul profesional în dezvoltarea economică a întreprinderilor prin oferirea serviciilor finaciare de calitate. Oferind serviciile clienților, tinde spre crearea unor relații de parteneriat de lungă durată, ce sunt bazate pe respect și încredere reciprocă.
Filosofa activității companiei se fundamentează pe sinceritate și transparență. Sunt gata să ofere consultația necesară pentru ca afacerea ta să prospere.

Contacte:
Chișinău: str. Pușkin, 45 bloc B, tel.: 0 (22) 62 88 22
Bălți: str. Ștefan cel Mare 39/3, tel.: 0 (231) 59 222
Drochia: str 31 August 1989 33, et. 2, tel. 0 (252) 68 082