Publicitate

BINE AI VENIT!

Am făcut întotdeauna o distincție foarte clară între conținutul editorial și serviciile de publicitate și PR pe care le-am oferit clienților noștri. Nu ne-am înșelat publicul și nu am tranzacționat niciodată meseria de jurnalist. Veți observa că toate articolele comerciale și conținutul branduit sunt marcate cu semnul (P). Credem că o relație corectă este definită de respectul dintre cele două părți.

Poate și de aceea am reușit să fidelizăm un public tânăr, activ și dinamic. Aproximativ 50% dintre cititorii noștri sunt moldoveni care trăiesc în momentul de față în străinătate și au vărta sub 34 de ani. Prin intermediul Stirilocale, ei sunt în permanență în legătură cu locurile de unde au plecat.

56% dintre cititorii noștri sunt tineri  cu o vârstă mai mică de 34 de ani, conform Google Analytics.

Avem cititori din cele mai înepărtate colțuri ale planetei. Pentru mulți, Stirilocale înseamnă acasă.

ÎN TOATE COLȚURILE ȚĂRII
Cele mai multe afaceri sunt în permanentă extindere. Fiecare comunitate este o piață potențială. Dacă vrei să îți faci cunoscut brandul în noi orașe sau raioane ai ajuns unde trebuie! Știrilocale este vocea comunităților locale din Moldova! Cea mai mare parte a cititorilor noștri locuiesc în raioanele și orașele țării. Misiunea pe care ne-am asumat-o încă din 2011 a fost promovarea imaginii, proiectelor, intereselor și problemelor comunităților din afara capitalei.

O OFERTĂ PERSONALIZATĂ DOAR PENTRU TINE! IATĂ DE CE:

Partenerilor noștri le oferim soluții personalizate, construite doar după o analiză a necesităților. Pentru că publicitatea este în continuă schimbare, noi căutăm cele mai inspirate modalități de a ajunge la potențialii clienți. Dacă vrei să îți promovezi compania, produsele și serviciile în paginile Stirilocale, îți oferim următoarele instrumente:

 

BANNERE PUBLICITARE

brandul companiei tale, sloganul comercal sau imaginea produselor și serviciilor oferite, cu dimensiuni și poziționări în site.

ADVERTORIALE

Un advertorial este o știre publicitară. De aceea, articolul comercial conține întotdeauna informații complete și bine documentate despre prodesul sau serviciul pe care îl promovează. Știrile comerciale sunt oportunități extraordinare de a prezenta oferte comerciale, campanii, evenimente sau statistici despre compania ta. O prezentare completă și bine definită duce mesajul comercial la nivelul următor față de bannerul sau videoclipul comercial.

FILME DE PREZENTARE

O imagine face cât 1000 de cuvinte… Un film sau un clip comercial este descrierea perfectă a afacerii tale. Nu doar că este în mod inevitabil mai vizibil și mai atractiv decât un text, dar are și un potențial de viralizare mult mai mare.

TRANSMISIUNI ÎN DIRECT

Evenimentele corporate, conferințele sau prezentările sunt prilejuri excelente de popularizare a brandului și a produselor. De cele mai mute ori, ele ramân doar în memoria cîtorva zeci de oameni care sunt invitați să participe. De ce să ratezi o oportunitate și sa nu transmiți live un astfel de moment? Prietenii Stirilocale din rețelele de socializare și de pe YouTube ar putea fi noii tăi clienți, dacă aegi să împărtășești cu ei cele mai importante momente din activitatea companiei.

BRANDED CONTENT

Branded content este tehnica de marketing prin care se poate genera un conținut care face trimitere directă către un anumit brand, sau care conține plasare de produse. Este un gen de mesaj subtil, dar foarte eficient, prin care se alătură un mesaj general apreciat unei oferte particulare.

CAMPANII MEDIA

publicitatea este o formă de comunicare cu clienții. Modul în care este construită și menținută această interacțiune influențează notorietatea brandului, atractivitatea produselor și serviciilor și, în final, poziționarea în piață a companiei. O comunicare permanentă, interactivă și variată cu publicul (inclusiv cu acela care nu se numără printre clienții potențiali) valorizează un brand și pune compania în postura unui element cultural recunoscut și adoptat de întreaga comunitate. De aceea recomandăm clienților noștri campanii de comunicare în care alternăm segmente de publicitate clasică, advertoriale și branded content, totul pentru a defini cât mai bine și a întipări în conștiința publicului valorile brandului.

CONTACTEAZĂ-NE!

Sperăm că te-am convins că putem fi un partener corect și profesionist al afacerii tale. Dacă vrei să discutăm despre comunicare, publicitate si PR, trimite-ne un mesaj la contact@știrilocale.md și te contactăm în cel mai scurt timp. Dacă nu ai timp de pierdut, sună-ne la +373-611.86.240. Îți mulțumim pentru că ai ales Stirilocale.md.

 

Cifrele de audiență la zi pot fi consultate pe METRICA.MD