Se luptă cu boala de 12 ani și are nevoie de o operație costisitoare ca să nu-și piardă picioarele

FOTO: caritate.md

Singură pe lume și cu o boală care o chinuie de 12 ani. Elena Godea din Ungheni are 21 de ani și suferă de osteoporoză (se rod oasele). Boala nu se tratează, dar cu ajutorul unei operații poate fi oprită.

Elena a rămas singură. Mama a decedat pe când ea avea 2 anișori, iar despre tatăl ei nu știe pe unde este. Ea a fost crescută de bunica și o mătușă. Aceasta își câștigă singură existența, dar din cauza bolii care avansează pe zi ce trece îi vine foarte greu să lucreze.

Din cauza durerii pe care o simte, îi este greu să facă mișcări și să se deplaseze, iar mușchii s-au atrofiat și au slăbit foarte tare. Nici nu poate călca de durere. De aceea apelează la toți oamenii să o ajute să adune suma necesară pentru operație. Pentru această intervenție Elena ar avea nevoie de 5000 de euro, bani pe care singură nui poate aduna. Dacă operația nu va fi efectuată în timpul apropiat, tânăra riscă să-și piardă picioarele.

Cei care doresc să-i întindă o mână de ajutor Elenei pot face donații pe caritate.md. Puteţi plăti și prin automatele de plata MMPS, selectați compartimentul ‘E-money’, după care accesați ‘BPay’ și întroduceți codul „17002256”. Donațiile le puteți face și prin intermediul SMS-urilor, expediind un mesaj cu conținutul „Elena Godea” la: 9002 (abonatii Unite), 1 SMS – 45 MDL, 2910 (abonatii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL.

DISTRIBUIȚI
Autor // Lilia Nicuriuc
Editor @ stirilocale.md

Comentarii