SOROCA: Tatăl i-a meșterit cea mai originală jucărie

FOTO: observatorul.md

Fiica unui cuplu originar din Soroca are o „jucărie” deosebită, creată chiar de tatăl ei. Panoul pentru joacă care include zeci de obiecte curioase pentru fetița de doar 11 luni, i-a captat imediat atenția, iar de atunci, zilnic își pentrece timpul util și interesant, informează Observatorul de Nord.

Tânăra mămică are grijă de fiica lor, iar tatăl iubește să meșterească tot felul de lucruri în timpul libe. Ideea de a crea un panou este inspirată din internet, dar bărbatul a decis să creeze un panou mai mare și mai complex, înzestrându-l cu zeci de obiecte curioase pentru un copil, care abia cunoaște lumea: calculator, șireturi, roți, prize, câteva zăvoare și tot felul de obiecte care se rotesc, se sucesc sau își schimbă poziția, captând atenția copilului. Acestea sunt fixate bine de panou, astfel încât nu prezintă niciun pericol.

FOTO: observatorul.md

Părinții nu s-au așteptat ca interesul fetiței să dureze atât de mult, aceștia credeam că în maximum 2 zile aceasta se va plictisi. Fetița se joacă în fiecare zi, iar picii mai mari care vin în ospeție sunt la fel de curioși. Dacă această idee vi se pare interesantă, nu ezitați să o împrumutați.