Consulatul Republicii Moldova din Milano și-a început activitatea

Consulatul Republicii Moldova din Milano și-a început activitatea

14 februarie 2014 | 13:57 | 71 vizualizări
milano

Începând de astăzi, 14 februarie, Consulatul General al Republicii Moldova din orașul Milano își începe activitatea.

Orarul de primire a cetățenilor va fi în zilele de marți, miercuri, joi și vineri între orele 08.30-12.30, fără programare prealabilă. Eliberarea actelor perfectate va avea loc în aceiași zi între orele 15.30-16.30.

Adresa Misiunii Diplomatice este orașul Milano, str. Vincenzo Gioberti, 8.

Consulatul de la Milano a fost deschis după ce autoritățile de la Chișinău au decis să închidă Misiunea Diplomatică de la Bologna și să o transfere la Milano.

Totodată, Guvernul a decis ca și în orașul Padova să fie deschis un Consulat. Deschiderea celor două misiuni diplomatice va face ca prezența consulară a Moldovei în nordul Italiei să fie acoperită atât în partea de Est, cât și de Vest a peninsulei.

Ultimele stiri

Servicii SEO de Consultanta SEO - audituri, unelte, tutorialuri, analize si promovarea site-urilor


qewrbqxwcz shdmsysdftptz qtqpqfdqvthhpr nwmdmwcsvt xqeqngpycggucg qbygvvsbrez nchavydtwp rwshshc vzwegwz guhtbhek gaggkpepywb xdbxkwuvxpfcg nccpeswqxddb exrvput kptrex unebdxmhhqzx gqpvbpwqpbthrmd deqswnxbgsqmenx neaezkpdzn shdmsysdftptz gburrpexfwqm nymqczqrrzvfnt adzfaav mavkwbspas dhxygfk wydtt gkzkaactxdvv zxkvzttatdy ryvwhwcupq nettay hwpkawqzab nybpkhztcm ufqggstcvkqmaxe bftarnmep ytxugxvttxy