Timp de două săptăpmâni, carabinierii din Chișinău au patrulat străzile orașului Rezina

FOTO: consiliu.rezina.md

După o perioadă, în care a fost săvârșit un număr mare de infracțiuni în orașul Rezina, angajații Inspectoratului de Poliție au apelat la implicarea trupelor de carabinieri din Chișinău. Timp de două săptămâni, zilnic, carabinierii au patrulat străzile orașului Rezina, mai ales în zonele slab iluminate pe timp de noapte și au menținut ordinea publică.

Șeful Inspectoratului de Poliție Rezina, Igor Botea, a mulțumit trupei de carabinieri pentru aportul lor, începând cu 30 octombrie 2017, în menținerea ordinii publice și securității cetățenilor din raionul Rezina. Eleonora Graur, președinta raionului, a accentuat că din start a susținut și a apreciat această idee, ca trupele de carabinieri să fie prezente în raion. Aceasta a mai spus că, locuitorii orașului au apreciat acest gest și au afirmat că în prezența lor se simt în siguranță.

FOTO: consiliu.rezina.md

Conducerea Inspectoratului de Poliție Rezina, le-a înmânat carabinierilor, în semn de recunoștință pentru activitatea și seriozitatea, de care au dat dovadă în această perioadă, mai multe diplome.

În Republica Moldova sunt 900 de carabinieri, care au rolul de a menţine ordinea publică. Tot ei sunt cei care păzesc anumite clădiri, cum ar fi ambasadele.

FOTO: consiliu.rezina.md