Un băiețel suferă de paralizie cerebrală infantilă. Familia nu are bani pentru tratamentul necesar

FOTO: caritate.md

Istoria lui David Movileanu este tristă. S-a nascut la 38 de saptamâni, timp de 13 ore, având cordonul ombilical în jurul gâtului, dupa care medicii i-au spus mamei că îngerașul are piciorul strâmb. David a fost dus imediat la secția de terapie intensivă, ca mai apoi să stea 3 zile in incubator.

Dupa externare, medicul i-a recomandat mamei să meargă de urgență la ortodoped cu micuțul. Acolo i-a fost învelit piciorușul în gips pentru 4 luni. Imediat după, bebelușul a fost supus unei intervenții chirurgicale. Revenind acasă, au urmat alte problemele: copilul plângea zi și noapte, fără un motiv anume. Părinții s-au decis la investigații medicale complete unde au descoperit că bebelușul avea paralizie cerebrală infantilă.

După zilele infernale, în care părinții mergeau din spital în spital, au hotărât să plece în Turcia la investigații și tratament. Șansele micuțului de a avea o viață cât de cât normală există, doar că partea financiară a părinților nu permite acest tratament. Aceștia au nevoie de 42 000 de euro.

Cei care vor să doneze bani familiei, o pot face AICI.