UNGHENI: Turneu caritabil de minifotbal pentru Alexandru Goncear

În orașul Ungheni va fi organizat cel de-al treilea turneu de minifotbal, de această dată pentru susținerea lui Alexandru Goncear – un băiat de doar 8 ani care este în prezent elev la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi” din Constanța, transmite bodrug.eu.

Odată ce a fost admis la academie, toată familia Goncear s-au mutat cu traiul din Ungheni  în Constanța, cu încredere mare în viitorul lui Alexandru. Însă membrii familiei trec o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Contactat de stirilocale.md, organizatorul evenimentului, Ion Poia, ne-a explicat condițiile de participare și cum familia poate fi ajutată, ulterior.

„Firmele, persoanele care vor să participe, găsesc 6 oameni, achită cota de participare de 2000 de lei. Banii adunați vor ajunge la familia respectivă, în Constanța. La moment în turneu s-au înscris 6 echipe și încă mai așteptăm participanți”, ne-a comunicat Ion Poia.

Evenimentul se va desfășura pe 19 mai (sâmbătă), între orele 10:00 – 15:00, pe stadionul municipal Ungheni.

Aducem sincere mulțumiri tuturor din oraşul Ungheni pentru susținere şi încurajare! Vom depune mult efort să fim cei mai buni ca să vă puteți mîndri de succesele lui Alexandru.

Geplaatst door Andrei Goncear op zondag 13 mei 2018