VIDEO. Povestea unui tânăr din Ungheni care conduce mașina cu picioarele

O poveste de viață impresionantă. Un tânăr din Ungheni, care în urma unui accident nefericit a rămas fără ambele mâini, conduce mașina cu picioarele. Constantin Aga șofează de mai bine de 10 ani, timp în care nu a fost amendat niciodată.

În 2002, în urma unei electrocutări a rămas fără ambele brațe. De atunci, viața lui Constantin s-a schimbat la 360 de grade. A fost nevoit să se adapteze la noua sa viață. Așa că tânărul a fost nevoit să se descurce fără mâini. A învățat să se spele pe dinți cu picioarele, să bea un ceai, să folosească telefonul mobil și chiar să conducă o mașină cu picioarele.

Deși pare ireal, de 10 ani tânărul este șofer și conduce o mașină obișnuită. El spune că a avut nevoie de timp și susținere ca să reușească să învețe să conducă cu picioarele. Cu toate acestea Constantin nu are un permis de conducere. Toate demersurile sale au fost zadarnice. I se cere o mașină cu funcții speciale, ceea ce el nu își poate permite. În tot acest timp de când conduce nu a fost amendat niciodată, mereu este atent la drum. Urmăriți mai jos reportajul realizat de emisiunea Dimineața la RTR.