Despre noi

stirilocale.md este un site de știri lansat în ianuarie 2011. Misiunea noastră este să aducem zilnic în atenția opiniei publice cele mai importante evenimente care se petrec în satele și orașele din întreaga țară.

Redacția noastră are încheiate acorduri de parteneriat cu cele mai importante voci ale presei locale (ziare, radio-uri, posturi tv, portaluri) din regiunile țării. Zilnic, facem sinteza celor mai interesante știri, articole și comentarii, pe care le publicăm în cadrul site-ului.

Suntem destul de activi pe segmentul diasporei. Jumătate din tot publicul nostru o reprezintă moldovenii rezidenți în alte țări.

De asemenea, stirilocale.md colaborează destul de activ cu cea mai mare parte a blogosferei din online-ul moldovenesc. O bună parte dintre articolele autorilor de bloguri se regăsesc în paginile site-ului nostru. În momentul de față avem peste 100 de astfel de parteneriate.

Site-ul stirilocale.md este administrat de compania NMO. Este un proiect de nișă, care urmărește obținerea de profit și informarea corectă a publicului și nu aparține niciunui grup de interese politic sau economic.