O nouă rețea de socializare în Moldova. Trei tineri au creat o platformă socială unde te poți exprima anonim

Trei băieți au creat o platformă de socializare care îți păstrează anonimatul. Ei spun că au creat o versiune preventivă în februarie, în cadrul unui hackathon organizat de cei de la Dreamups. Mai târziu au acceptat provocarea și au creat platforma AnonymZoo.

„La început Andrei Zgârvaci și Vadim Savin au venit cu ideea că facem o platformă socială anonimă, nu știam pentru cine exact și care ar fi scopul. Am reușit totuși, mentorii ne-au susținut să continuăm și am luat locul 4 la concurs.
Apoi peste vreo lună ideea a stagnat, aveam cu toții alte priorități până nu ne-au invitat reprezentanții Tekwill să participăm la un acceletor olandez (Rockstart), care este pentru prima oară în Moldova. Am aplicat, am fost acceptați și deja timp de 2 luni, am lucrat practic în fiecare zi fără zile libere cu mentori internaționali și am definit care e misiunea și am ajuns la ceea ce vedeți astăzi″, a menționat Nicolae Boța, co-fondator.


Scopul acestei rețele este să ofere tinerilor o platformă unde pot să discute anonim, să fie un spațiu liber de exprimare unde se pot simți în siguranță, dar în același timp o comunitate constructivă, care să se ajute și să se susțină reciproc.

La înregistrare fiecare alege un animăluț și un nume inventat pentru a păstra anonimatul. Vedeți ce scriu tinerii și ce impresii au pe AnonymZoo.