SĂ-I DĂM O MÂNĂ DE AJUTOR. Un băiețel de 10 anișori suferă de mai multe boli grave

FOTO: savelife.md

Un băiețel de doar 10 ani, pe nume Abel, suferă de paralizie cerebrală și tetrapareză spastică. Dar în afară de aceasta băiatul mai suferă de strabism și are nevoie de o intervenție chirurgicală de înlăturare a acestei probleme. Această operație poate fi efectuată la centrul de chirurgie oculară „OVISUS”. Costul ei este de 18.145 lei.

Organizaţia obştească „Salvaţi viaţa” la care s-a adresat familia lui Abel menționează că mama copilului lucrează în calitate de asistent social și are grijă de baiat, în fiecare zi trebuie să-l conducă și să-l aducă pe Abel de la școală. Tatăl nu lucrează oficial, își câștigă pâinea ba ici, ba colo. Astfel, familia lui Abel se află într-o situație financiară dificilă.

Mai mult, în familie cresc doi copii. Locuiesc în cămin la rude, dar în curând trebuie să se mute, și acum părinții băiatului sunt în căutare de o locuință.

Abel învață la o școală obișnuită, dar din cauza problemelor de vedere în fiecare zi întâmpină dificultăți. Băiatului îi este greu să citească și să scrie. Nu este sigur pe sine ceea ce influențează reușita la învățătură și comunicarea cu colegii.

Acasă îi place să se ocupe cu tot ceea ce i se interzice. Îi place să privească desene animate, în special cele de dezvoltare și să citească cărți.

Organizaţia obştească „Salvaţi viaţa” a dat start colectării de fonduri pentru achitarea operației pentru Abel în sumă de 18.145 lei.

Orice om cu inimă mare îl poate ajuta pe acest băiețel de doar 10 anișori.

Datele pentru transfer bănești prin Visa și MasterCard:

Persoanele fizice pot face donații în orice filială a următoarelor bănci:

  • Victoriabank SA
  • Moldindconbank SA
  • IS Posta Moldovei
  • Mobiasbanca SA
  • Moldova-Agroindbank SA

La bancă anunțați numele organizației – „Salvați viața”.

Rechizite MDL:

Asociaţia Obştească „Salvaţi viaţa”
BC Moldova-Agroindbank SA, filiala Miron Costin
Codul bancar: AGRNMD2X710
Codul curent: 22511573734
Cod Iban: MD23AG000000022511573734
Cod fiscal: 1010620005807

Pentru transferuri prin GlobalGiving: http://goto.gg/13030

Abonații Moldcell pot să-și aducă aportul său, trimițând un mesaj gol la numărul scurt 0445. Costul SMS-donație este de 30 lei.

Mai multe detalii despre cum puteți dona bani pentru Abel găsiți AICI.